Hem > Bil och trafik, Hemma, Semester > En p-plats

En p-plats

Normalt när vi bygger p-platser i Sverige så lutar de utåt. Dagvattenbrunnarna placeras bakom bilarna. Förutsatt att de inte backat in, ni förstår va?

Men inte i Belgien, i alla fall inte på den rastplats som vi besökte 12/7.

Där lutade p-platsen inåt med en ränndal av betong längst in närmast kantstenen. I mitt fall en kantsten som stod upp en bit. Mina framhjul for ner i ränndalen (som i skyfallet var full med vatten) och framspoilern tog i den uppstående kantstenen med ett ordentligt skrap. Ännu mer skrapade de när jag backade tillbaka 20 cm.

 

Därför åker jag runt med en spoiler som till hälften är ihoptejpad med silvertejp. Om ni undrade.

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. 18 oktober 2008 kl. 19:39

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: