Hem > Sport > Vem vill arrangera OS?

Vem vill arrangera OS?

Det finns fyra städer som vill vara värd för OS 2016, Chicago, Rio de Janeiro, Madrid och Tokyo. Till Köpenhamn så kommer regeringschefer och kändisar från alla städer och land. Tydligen måste det vara en bra affär att arrangera spelen även om kostnaderna normalt brukar överstiga de budgeterade.

Personligen, utan att veta något om deras kandidaturer/koncept, så skulle det vara kul om Sydamerika kom med på OS-kartan. Så mycket bra idrott som kommer från den världsdelen.

Annonser
Kategorier:Sport
 1. Søren
  30 september 2009 kl. 23:19

  Hvor der det dog trist at svenske jounalister fra både aviser og i særdeleshed SVT ikke kan omtale Danmark uden at nævne ordet ”främlingsfientligt”. Det ligner et bevidst forsøg på indoktrinering. Under alle omstændigheder er det fuldstændigt usandt. Danskere er ikke fremmedfjendske og der er på dette område ikke den store forskel på danskere og svenskere.

 2. Bengt
  30 september 2009 kl. 23:27

  Hej Søren. Jag tycker också det är märkligt. Traditionellt så hade väl Finland den rollen tidigare som främlingfientligt. Och ingen nämner Island i sammanhanget.
  Jag har arbetat i Danmark och de personer som jag lärde känna där var i sina åsikter lika svenska som jag är. Sen att det finns (märkligt nog) andra kulturella skillnader är en annan sak.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: