Hem > Hjärnspöke, I-landet, IT, media och internet > Tuffaste människan

Tuffaste människan

Jag känner en person sedan kanske åtta år tillbaka. Mest genom internet men vi har även träffats AFK. En stark person med ett otroligt patos för demokrati och att göra unga människor medvetna om orättvisor mot ursprung, bakgrund, kön och religion. Aktiv politiskt och även i andra organisationer som kan betyda något för de som inte vågar visa sin inneboende styrka på grund av en gammal (oftast patrikatal) struktur. Det var en modern människa som hade ett mål.

Personen träffade sin drömdate. Daten blev mer än så, det blev förlovning. Det blev giftemål. Och under hela den perioden försvann patoset. Nu är det inredning och gemensamma resor som är viktiga, gullegull hos släkten som gäller eller ”jag måste bara myyyyyyyyyysa”.

Det är absolut inget fel att älska sin partner och inte heller dela intressen, det är väl en grej som följer med, och måste följa med. Men så totalt förminska sig själv, gå upp i den andra är fel. Släppa sina studier för att konstant vara tillhands som något form av tillbehör. Då blir man liten till slut. Väldigt liten.

Annonser
  1. 9 oktober 2009 kl. 9:44

    jag håller med du

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: