Hem > Barn, Resa > Reviderade planer – direkt

Reviderade planer – direkt

När Junior fyllde år för ganska precis ett halvt år sedan hade vi svårt att hitta på en present. Men han hade aldrig åkt X2000 fastän han är tågintresserad som få. Och då gav vi honom en resa till Göteborg, visserligen bara Katrineholm-Göteborg med snabbtåget. UVEN till Katrineholm.

Och jag köpte biljetterna till honom och hustrun för ett par veckor sedan samt bokade övernattningar dessutom till dem. Men det kommer lämna mig med kvicksilvret Minior två hela kvällar med allt vad det innebär. Antagligen kommer jag behöva semester efter det…

Planen är att han är på fritids på onsdagen och torsdagen, vi äter ute på kvällarna efteråt. På fredag åker vi till kontoret där han kommer att ha otroligt tråkigt. Hem och fixa fint, sen handla mat till fredagskvällen (Tacos, nya svenska husmanskosten), hämta Göteborgsresenärerna. Äta och vila. 

Så var planen. I dag vid lunch så ringde de från fritids, Minior hade klämt ett finger i en dörr. Hämta upp och åka till akuten. Men det var som tur var ingen fara, bara lite skrapsår. Och en eftermiddag hemma.

Nu ska vi styra tillbaka till planen.

Annonser
Kategorier:Barn, Resa
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: